Asociatia Maseurilor Profesionisti
               Despre Asociatie
               Despre Masaj
               Cursuri
               Informatii utile
               Parteneri
               Proiecte
               Joburi (13 oferte / cereri)
                Video (NOU)
Asociatia Maseurilor Profesionisti - Acasa  
 
Asociatia Maseurilor Profesionisti

Asociatia Maseurilor Profesionisti

Asociatia Maseurilor Profesionisti a luat fiinta la data de 09 iulie 2004 in Bucuresti prin inregistrarea in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor, partea A, sectiunea 1.

Initiativa infiintarii a apartinut profesorului Constantin Dragan la indemnul mai multor specialisti in domeniu.

Asociatia Maseurilor Profesionisti nu are ca scop unificarea tehnicilor de masaj sau a maseurilor din Romania, ci sistematizarea, clasificarea si perfectionarea acestora.

Acum suntem in ajutorul vostru pentru a va lamuri, a va perfectiona sau consilia. Aveti sprijinul nostru in scopul realizarii unui masaj de calitate. Interesul asociatiei este de a ridica standardul de calitate al masajului cu ajutorul unor maseuri bine pregatiti, informati si autorizati. Asteptam parerea voastra, dorintele voastre, sugestiile voastre pentru a deveni in curind o autoritate in domeniu ce va putea sa va recomande, sa va promoveze si sa va reprezinte.


Puteti descarca si formularul de inscriere in asociatie. Il puteti completa si trimite catre oricare din adresele noastre de email aflate la rubrica de contact.

Ne adresam intr-o mai mare masura profesionistilor din domeniu, insa in acelasi timp ne propunem sa venim si in intampinarea celor care doresc sa afle mai multe despre acest domeniu. Chiar daca aceasta preocupare nu este decat un hobby pentru tine, vei putea afla informatii referitoare la masaj, precum si alte lucruri utile prin intermediul nostru.Exista doua tipuri de membrii in cadrul asociatiei:

Membru practicant
Acest tip de membru se preteaza pentru profesionistii in domeniul masajului. Accesul la acest tip de membru se face prin completarea cererii si prin furnizarea de dovezi referitoare la calificarea in domeniul masajului.

Conform nomenclatorului "Clasificarilor ocupatiilor din Romania" (COR) publicat in Monitorul Oficial nr. 531/2002 meseria de maseur presupune o sfera larga de competente. Este vorba despre competentele generale necesare pentru masajul somatic si anume:
 • asigurarea conditiilor igenico-sanitare in cabinetul de masaj si personale
 • auto-pregatirea in vederea efectuari masajeloR
 • aplicarea masajului somatic

Astfel de competente se presupune ca le au toti maseuri care fac masaj somatic, de relaxare, de intretinere precum si masaj anticelulitic.

O data cu intrarea in Uniunea Europeana a aparut necesitatea unor competente suplimentare si totodata mentionarea tuturor competentelor printr-un act aditional linga diplomele sau certificatele obtinute.

Competentele suplimentare sunt:
 • aplicarea masajului reflexogen
 • aplicarea drenajului limfatic
 • aplicarea masajului terapeutic

Toti acei care au obtinut toate aceste competente se numesc TEHNICIENI MASEURi. Va rugam sa ne trimiteti si dovada experientei si in domenii conexe ca de exemplu:
 • Masaj Yumeiho
 • Masaj asezat
 • Masaj thailandez
 • Masaj Reiki
 • Bioenergie
Absolventii de astfel de cursuri pot deveni membrii practicanti ai asociatiei.

Pentru a va inscrie in AMP cu titulatura de MEMBRU PRACTICANT trebue sa faceti dovada (copii dupa certificate si diplome) cat mai multor competente. Aceste dovezi sunt necesare pentru promovarea voastra si pentru garantarea calitatii acestei categorii de membri.

AMP recunoaste drept oficiale toate diplomele si certificatele care au antetul CNFPA (Consiliul National pentru formare profesionala a adultilor) si toate competentele acordate de CNFPA.

Pasi pentru inscrierea in asociatie:
 1. Completarea cererii si trimiterea ei direct catre noi sau prin email, fax
 2. Probarea competentelor din domeniul masajului. Faceti o copie dupa documentele relevante sau o scanare, trimiteti-le catre noi prin oricare din mijloacele enumerate mai sus
 3. Achitarea cotizatiei pe semestrul in curs
Dupa efectuarea pasilor de mai sus veti figura ca membru cu drepturi depline in Asociatia Maseurilor Profesionisti si veti primi direct sau prin posta legitimatia dumneavoastra de membru vizata la zi.

Beneficii:
 • dreptul de participare activa in cadrul intalnirilor Asociatiei
 • sa foloseasca sigla si mentiunea "Membru al ASOCIATIEI MASEURILOR PROFESIONISTI" in prezentarea activitatii proprii
 • accesul preferentiat la manifestari ale asociatiei. Acest lucru inseamna ca membrii practicanti au prioritate in a-si rezerva prezenta fata de restul participantilor
 • cu o reducere a taxei de participare la manifestarile organizate de catre asociatie


Membru simpatizant
Este potrivita pentru cei fara destula experienta sau calificare in domeniu, care privesc masajul ca pe o preocupare de timp liber. Pentru inscriere e suficienta completarea cererii de inscriere, formular care se regaseste mai jos in pagina curenta.

Pasi pentru inscrierea in asociatie:
 1. Completarea cererii si trimiterea ei direct catre noi sau prin email
 2. Achitarea cotizatiei pe semestrul in curs


Beneficiile membrilor sunt cele care decurg din statutul Asociatiei Maseurilor Profesionisti si care includ printre altele
 • dreptul de participare activa in cadrul intalnirilor Asociatiei


...........................................................................................................................................................................................................................
 
Asociatia Maseurilor Profesionisti   2007 AMP. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii de confidentialitate
 
 
Ultimele noutati  ultimele noutati
Asociatia Maseurilor Profesionisti - Noutati 01.03.2014
Asociatia Maseurilor Profesionisti organizeaza in ianuarie un nou ciclu de module de masaj.
................................................................................. Asociatia Maseurilor Profesionisti - Noutati
12.10.2012
AMP va participa cu demonstratii la Expo Beauty and Style. Asteptam sa ne contactati daca sunteti interesti sa va promovati si voi.
................................................................................. Asociatia Maseurilor Profesionisti - Noutati
29.09.2012
Modul de cursuri suspendat
................................................................................. Asociatia Maseurilor Profesionisti - Noutati
14.02.2012
AMP lanseaza un nou modul de cursuri debuteaza in primavara lui 2012.
................................................................................. Asociatia Maseurilor Profesionisti - Noutati
20.05.2011
Va invitam la un curs de masaj terapeutic thai. Va veti simti mai bine chiar si imbracati, fara ulei de masaj.
................................................................................. Asociatia Maseurilor Profesionisti - Noutati
Sondaj de opinie
...........................................................  
V-ati gandit sa va schimbati profesia / orientarea profesionala?
  Nu
  Da
  Da, dar ce pot invata?